alex mexi

Alex Mexi

Doctorand

Pasionat de istoria şi filosofia grădinilor, în 2014 am ales să devin masterand al CESI deoarece programul de masterat „Teoria şi practica imaginii” era singurul din Bucureşti în cadrul căruia îmi puteam „strecura” tema de cercetare şi prin care puteam să îmi îmbogăţesc orizontul cunoaşterii cu mult mai multe informaţii decât îmi propuneam.

În cei doi ani de masterat am avut plăcerea de a face parte dintr-un grup de studenţi foarte uniţi alături de care am frecventat numeroase cursuri interesante, predate de profesori de renume şi nu numai, profesori care au reuşit să ne capteze atenţia, dar şi să se plieze pe ceea ce aşteptam noi de la respectivele ore de curs, fiind mereu deschişi noilor provocări. Foarte înţelegători, profesorii pe care i-am avut au reuşit de cele mai multe ori să ne îndrume, să ne sprijine şi să ne acorde ajutor oricând în cercetările noastre.

Punctul forte al CESI consider că este întocmai faptul că îmbină mai multe arii tematice într-un program de studii destul de complex. Acest aspect îţi permite ţie, ca student, să îţi dezvolţi universul cunoaşterii alături de specialişti, dar şi de alţi studenţi care vin din areale culturale diferite.